Herdesign Studio

Mobiel vriendelijke websites vanaf € 899,-

Hieronder zijn verschillende templates weergegeven, die ieder een andere sfeer overbrengen. Als je een template gekozen hebt, is deze aan te passen naar je eigen tekst, afbeeldingen en kleuren. De look and feel die jij met je bedrijf wilt uitstralen gaan wij voor je overbrengen. Alle websites worden responsive gemaakt. Dat wil zeggen dat deze ook voor tablet en mobiel geschikt zijn.

Gebruiksvriendelijk CMS

Wij leveren alle websites met een gebruiksvriendelijk CMS systeem (Content Management Systeem). Met het CMS kan de eigenaar van de website de inhoud zelf aanpassen. Hiervoor is geen kennis van websites nodig. De pagina's kan je eenvoudig bewerken: je gaat gewoon naar de website, zoals elke bezoeker. Je logt in op het CMS en je ziet wat extra knopjes om bijvoorbeeld de pagina te bewerken.

PAKKETTEN

In overleg kiezen wij het PAKKET dat past bij jouw persoonlijke wensen: STARTERS pakket, PLUS pakket of het WEBWINKEL pakket. WIl je meer weten over de pakketten of over een responsive website? Mail ons op info@herdesignstudio.nl 

Externe beveiligingscontroles    Altijd up-to-date    Zoekmachine vriendelijk   Ontwikkelt in Nederland

€ 899,00
Vlinder
€ 899,00
Holland
€ 899,00
blaze
€ 899,00
Barber
€ 899,00
Vink
€ 899,00
Human
€ 899,00
Aletta
€ 899,00
Van Houten
€ 899,00
Barber