Herdesign Studio

websites 

Alle website die wij bouwen & ontwerpen zijn geschikt voor elk formaat scherm waaronder tablet en smartphone. Wij leveren alle websites met een gebruiksvriendelijk CMS systeem (Content Management Systeem) waarmee je de inhoud op jouw website zelf heel eenvoudig kunt aanpassen.

Externe beveiligingscontroles    Altijd up-to-date    Zoekmachine vriendelijk   Ontwikkelt in Nederland

 

PRIJZEN

Wat de uiteindelijke prijs is van een website, hangt af van heel veel verschillende factoren zoals: het aantal pagina's, wel of geen webshop, de keuze voor een Template of Website op maat, etc. Op basis van deze en andere factoren, wordt er door ons een offerte opgesteld voor de eenmalige kosten. Daarnaast kiezen wij samen het PAKKET dat past bij jouw wensen: STARTERS pakket, PLUS pakket of het WEBWINKEL pakket. Maandelijks betaal je abonnementskosten voor het gekozen pakket. Wil je meer weten? Mail ons op info@herdesignstudio.nl

 

TEMPLATE BASIC

vanaf € 897,- 

 

TEMPLATE PREMIUM

vanaf € 1.397,- 

  

WEBSITE OP MAAT

vanaf € 2.597,-

TEMPLATE BASIC is een kant-en-klaar websiteontwerp die aangepast wordt aan jouw huisstijl. 'What you see, is what you get'.

 

Wil je meer variatie aan de Template Basic en op een aantal plekken afwijken van het vaste stramien van de gekozen Template? Dan is deze optie mogelijk geschikt voor jou!

 

Een website helemaal UNIEK op maat gemaakt! Wij verzorgen de bouw en design voor jouw site zoveel als mogelijk naar wens.  


 

 
 

VOORBEELDEN TEMPLATES

Kies een van onderstaande templates die ieder aan te passen zijn aan jouw eigen tekst, afbeeldingen en kleuren. De 'look and feel' die jij met jouw bedrijf wilt uitstralen, gaan wij voor je overbrengen. 

€ 897,00
Vlinder
€ 897,00
Holland
€ 897,00
blaze
€ 897,00
Barber
€ 897,00
Vink
€ 897,00
Human
€ 897,00
Barber
€ 897,00
Barber 2
€897,00
Holiday
€1097,00
Bakery
€1097,00
Media
€1097,00
Salon