Herdesign Studio

<< terug naar logo

YourTravel Logo Download

(download hieronder het gewenst bestand)

  EPS  

  PDF groot

  PDF medium

  PDF klein

  PDF mini

  GIF groot

  GIF medium

  GIF klein

  GIF mini

     

  AI

  JPG groot

  JPG medium

  JPG klein

  JPG mini 

  PNG groot

  PNG medium

  PNG klein

  PNG mini

 

WAT IS NOU PRECIES JPG, PDF, PNG, GIF, AI EN EPS? 

JPG-bestanden zijn doorgaans geschikt voor internet en hebben vaak een lage resolutie die niet geschikt is voor drukwerk. Dit wil zeggen lager dan 300 dpi. De meeste JPG-bestanden zijn dan ook druktechnisch niet geschikt. 

PDF-bestanden zijn druktechnische bestanden. Ook hier is een verschil in kwaliteit mogelijk. Niet iedere PDF is dus hetzelfde en van een goed formaat om te kunnen drukken! PDF-bestanden kunt u niet bewerken. U kunt met Adobe Reader alleen PDF's bekijken en lezen.  

EPS- en AI-bestanden zijn druktechnische bestanden en alleen te openen door gebruikers van grafische programma's. Deze bestanden zijn prima te gebruiken voor drukwerk. EPS & AI-bestanden zijn daarentegen niet te openen in een officepakket. Het EPS bestand is het meest geliefde bestand voor reclamebureaus en drukkers. Dit bestand kan zo groot en zo klein worden afgedrukt ZONDER verlies van kwaliteit.

PNG-bestanden zijn alleen geschikt voor internet en hebben altijd een lage resolutie die niet geschikt is voor drukwerk. De achtergrond is TRANSPARANT.

GIF-bestanden zijn eveneens alleen geschikt voor internet en hebben altijd een lage resolutie die niet geschikt is voor drukwerk. De achtergrond is TRANSPARANT.