Herdesign Studio

Huisstijl

De huisstijl is de visuele identiteit van je merk. Een stijl die je kiest om je merk op een zo aantrekkelijk mogelijke manier te presenteren aan je doelgroep. De juist huisstijl geeft een gevoel van thuiskomen. Vertrouwd, een sterke basis waar je jezelf kan zijn, een die je merk ondersteunt en kracht bijzet.

  Logo & huisstijl. Deze vormen de visuele identiteit van je merk. Een stijl die je kiest om je merk op een zo aantrekkelijk mogelijke manier te presenteren aan je doelgroep.

 

JOUW IDENTITEIT

We starten bij het begin: de ontwikkeling van jouw brand met een bijpassend brandstory. Door deze vragen te stellen leren we elkaar kennen en werken we samen aan de ontwikkeling van jouw unieke identiteit. Het gevoel en de uitstraling die jij voor ogen hebt voor je bedrijf, wordt door onze grafische vormgevers gevisualiseerd naar een huisstijl die volledig aansluit op de ontworpen identiteit met nét dat beetje extra. Wij zijn deskundigen op het gebied van onderscheid maken, en maken van jouw stijl een ware beleving. Blijf trouw aan jezelf, maar durf eruit te springen.
 
 

Design van EEN nieuwe huisstijl

HER Design Studio beschikt over de ideale combinatie van creativiteit en technische realisatie en gebruikt dit talent om jouw huisstijlbeleving door te voeren in jouw bedrijf: van briefpapier, visitekaartjes en advertenties tot je website en alle andere communicatie-uitingen. 

 

Ondersteuning bij huisstijl & identiteit

Ben jij benieuwd op welke manier HER Design Studio jou kan ondersteunen met Identiteit & huisstijl? Wij denken graag met je mee.