Herdesign Studio

Webdesign

Alle websites die wij bouwen & ontwerpen zijn geschikt voor elk formaat scherm waaronder tablet en smartphone en worden geleverd met een gebruiksvriendelijk CMS systeem (Content Management Systeem). Hiermee kan je de inhoud op jouw website zelf heel eenvoudig aanpassen.

   Half uur gratis IT-ondersteuning 

√  Updates en onderhoud

 Externe beveiligingscontroles   

  Webhosting

  Zoekmachine vriendelijk  

√   Ontwikkelt in Nederland

  Eenvoudig in gebruik

 

KOSTEN TEMPLATES


Wat de uiteindelijke prijs is van een website, hangt af van heel veel verschillende factoren zoals: het aantal pagina's, wel of geen webshop, de keuze voor een Template of Website op maat, etc. Op basis van deze en andere factoren, wordt er door ons een offerte opgesteld voor de eenmalige kosten van een websiteNaast deze eenmalige kosten komen er maandelijks abonnementskosten bij voor het gekozen onderhoudspakketSTARTERS pakket, PLUS pakket of WEBWINKEL pakket.

vanaf € 897,- 

Dit is een kant-en-klaar websiteontwerp die aangepast wordt aan jouw huisstijl.

'What you see, is what you get'.

 

vanaf € 1.397,- 

Wil je meer variatie aan de Template Basic of op een aantal gedeelten afwijken?

Dan is PREMIUM geschikt voor jou!

 

vanaf € 2.597,-

Een website helemaal UNIEK op maat gemaakt! Wij verzorgen de bouw en design voor jouw site zoveel als mogelijk naar wens.

 

 

VOORBEELDEN WEBSITE DESIGNS (TEMPLATES)


Kies een van onderstaande templates die ieder aan te passen zijn aan jouw eigen tekst, afbeeldingen en kleuren. De 'look and feel' die jij met jouw bedrijf wilt uitstralen, gaan wij voor je overbrengen. 

€ 897,00
Vlinder
€ 897,00
Holland
€ 897,00
blaze
€ 897,00
Barber
€ 897,00
Vink
€ 897,00
Human
€ 897,00
Barber
€ 897,00
Barber 2
€897,00
Holiday
€1097,00
Bakery
€1097,00
Media
€1097,00
Salon
 

 

INTERESSE?


Hebben we een match en mogen wij voor jou een geweldige website verzorgen? Dan gaan we heel graag voor je aan de slag! Of wil je gewoon eens meer weten? Mail ons op info@herdesignstudio.nl