Herdesign Studio

Nieuws

BREAKING NEWS!!!

Geschreven op

TRAVEL DESIGN GAAT OVER IN HER DESIGN STUDIO! Lees meer »

NIEUWS

Geschreven op

Travel Design heeft zich sinds 1 januari 2007 bezig gehouden met de verkoop van reizen aan particulieren & bedrijven. Daarnaast verzorgde Travel Design ook grafische ontwerpen bestemd voor de reiswereld. Dit laatste is inmiddels zover gegroeid waardoor Travel Design per 1... Lees meer »

PRODUCTEN OP MAAT

U kunt bij Her Design Studio terecht voor al uw drukwerk en overige grafische ontwerpen; in elk formaat of soort materiaal. Staat uw gewenste product er niet tussen? Grote kans dat wij u toch kunnen helpen. Vraag naar de mogelijkheden!

Een GROOT INLEVINGSVERMOGEN, CREATIVITEIT en KWALITEIT zijn kenmerken van de werkwijze van Her Design Studio.

  • INLEVINGSVERMOGEN

    Her Design Studio heeft een groot inlevingsvermogen en affiniteit met diverse branches. Er wordt actief meegedacht bij het neerzetten van een imago en uitstraling van een onderneming.

  • CREATIVITEIT

    Wij zorgen voor een pakkend design met een professionele uitstraling. Onze ontwerpen zijn creatief, opvallend, een tikje eigenwijs en altijd met oog voor het beste resultaat. Van idee naar ontwerp, van ontwerp tot eindproduct.

  • KWALITEIT

    Her Design Studio onderscheidt zich door een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Samen met leveranciers uit binnen- en buitenland voorziet zij bedrijven en particulieren van een in het oog springende ontwerpen en mooi drukwerk. 

Maak uw wensen kenbaar

Onze werkwijze is transparant en we hechten veel waarde aan het meedenken en het samen tot ideeën en oplossingen komen.

Wil jij ook een grafisch ontwerp dat onderscheidend en uitvoerbaar is? Maak dan nu een afspraak met ons.   

 

CONTACT 

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, telefonisch of stuur een e-mail naar info@herdesignstudio.nl.