Herdesign Studio

NIEUWS

Travel Design heeft zich sinds 1 januari 2007 bezig gehouden met de verkoop van reizen aan particulieren & bedrijven. Daarnaast verzorgde Travel Design ook grafische ontwerpen bestemd voor de reiswereld. Dit laatste is inmiddels zover gegroeid waardoor Travel Design per 1 augustus 2014 had besloten zich exclusief te richten op Grafische Vormgeving en dus met de reizenverkoop te stoppen. Het is dus tijd voor vernieuwing van onze huisstijl!! Er is gekozen voor een nieuwe bedrijfsnaam en een nieuw uiterlijk waardoor bedrijven uit verschillende branches weten dat ze terecht kunnen bij Her Design Studio. 

Naar het overzicht

WWW.HERDESIGN.SHOP

U kunt bij Her Design Studio terecht voor producten met jouw logo en in jouw stijl. Bezoek ook eens onze WEBSHOP met diverse producten op maat. Staat uw gewenste product er niet tussen? Grote kans dat wij u toch kunnen helpen. Vraag naar de mogelijkheden!

kenmerken van de werkwijze van

Her Design Studio:

  • INLEVINGSVERMOGEN

    Her Design Studio heeft een groot inlevingsvermogen en affiniteit met diverse branches. Er wordt actief meegedacht bij het neerzetten van een imago en uitstraling van een onderneming.

  • CREATIVITEIT

    Wij zorgen voor een pakkend design met een professionele uitstraling. Onze ontwerpen zijn creatief, opvallend, een tikje eigenwijs en altijd met oog voor het beste resultaat. Van idee naar ontwerp, van ontwerp tot eindproduct.

  • KWALITEIT

    Her Design Studio onderscheidt zich door een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Samen met leveranciers uit binnen- en buitenland voorziet zij bedrijven en particulieren van een in het oog springende ontwerpen en mooi drukwerk. 

Maak uw wensen kenbaar

Onze werkwijze is transparant en we hechten veel waarde aan het meedenken en het samen tot ideeën en oplossingen komen.

Wil jij ook een grafisch ontwerp dat onderscheidend en uitvoerbaar is? Maak dan nu een afspraak met ons.   

 

CONTACT 

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, telefonisch of stuur een e-mail naar info@herdesignstudio.nl.