Herdesign Studio

NIEUWS

Travel Design heeft zich sinds 1 januari 2007 bezig gehouden met de verkoop van reizen aan particulieren & bedrijven. Daarnaast verzorgde Travel Design ook grafische ontwerpen bestemd voor de reiswereld. Dit laatste is inmiddels zover gegroeid waardoor Travel Design per 1 augustus 2014 had besloten zich exclusief te richten op Grafische Vormgeving en dus met de reizenverkoop te stoppen. Het is dus tijd voor vernieuwing van onze huisstijl!! Er is gekozen voor een nieuwe bedrijfsnaam en een nieuw uiterlijk waardoor bedrijven uit verschillende branches weten dat ze terecht kunnen bij Her Design Studio. 

Naar het overzicht

'Creativity is

intelligence 

having fun'

Albert Einstein

 • Grafisch vormgeving

  Wij vertalen jouw visie in een eigen, pakkende en inspirerende huisstijl (logo, visitekaartjes, briefpapier, envelopppen, flyers, advertenties etc.)

  Lees meer >>

   

   

 • Webdesign

  Alle website die wij bouwen en ontwerpen zijn geschikt voor elk formaat scherm en met een heel gebruiksvriendelijk CMS systeem.

  Lees meer >>

   

   

 • Drukwerk

  Naast creatieve ontwerpen verzorgen we ook het drukwerk in de look & feel van jouw bedrijf waarvan een deel te vinden is in onze webshop.

  Naar webshop >>

   

 • Inlevingsvermogen

  Door een groot inlevingsvermogen wordt er actief meegedacht bij het neerzetten van een imago en uitstraling van jouw onderneming.

   

 • Creativiteit

  Wij zorgen voor een pakkend design met een professionele uitstraling. Onze ontwerpen zijn creatief, inspirerend en opvallend.

   

 • Kwaliteit

  We onderscheiden ons door een goede prijs-kwaliteitsverhouding waarbij kwaliteit het uitgangspunt is.

   

Wil je ons eens persoonlijk spreken?

Neem contact op of kom een kop koffie drinken op ons hoofdkantoor in Duiven!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.